Breaking

Modele de dat cu tus

17. Februar 2019

TEHNICA de machiaj cu tus de Ochi modèle coada de randunica presupune trasare partiala a liniei de PE pleoapa inferioara. Este Ideal pentru ochii apropiati. Acest modèle este cu siguranta cel mai cunoscut si sécateur modèle. Aparul ca o reminescenta a vechiului Hollywood glamour, este Ideal pentru un look clasic. Accenl este in première PE pleoapa superioara iar fardul de pleoape Ideal este deschis. Tags: machiaj cu tus de Ochi machiaj tus de Ochi naturel MODELE machiaj cu tus de Ochi MODELE tus de Ochi colorat poze MODELE contur Ochi poze MODELE tus de Ochi tus de Ochi Cat Eye Tutorial cu tus de Ochi Desi tendintele dans Materie de machiaj variaza de la an la an , exista un anumit Stil Care Revine in Forta saison dupa saison. Este vorba despre machiajul cu tus de Ochi, foarte la Moda in anii` 60, Dar care este din nou in tendinte, mai populaire si mai Indraznet ca niciodata. Tusul de Ochi ofera privirii un farmec irezistibil datorita faptului ca te ajuta sa definesti forma ochilor si sa Scoti in evidenta culoare acestora. En plus, tusul completeaza parfait orice Tip de machiaj, rezultatele fiind de-a dreptul spectaculoase. Descopera cele mai interesante modele de machiaj cu tus de Ochi, potrivite pentru orice fel de ocazie, cu ajutorul carora te VEI putea Bucura de o priviatoare si misterioasa. Acesta este unul dintre cele mai purtate MODELE din aceasta perioada, in plus creeaza impresia unor Gene intense si Dese. Daca ITI doresti un machiaj extravagant, de Diva, spectacle caracteristique-urilor de cabaret, atunci realizeaza acesti Stil dramatique trasand tusul de Ochi urmarind pliul pleoapei.

Machiajul cu tus de tipul chat-Eye reprezinta probabil unul dintre cele mai machiaje sexy, soins ITI ofera un look irezistibil, extrem de senzual. Tusul trebuie folosit atat PE pleoapa superioara, cat si PE CEA inferioara. Este important ca Linia trasata Sub Gene sa fie Cat mai subtire si sa o unesti cu codita, Care la randul EI trebuie sa fie Cat mai Lunga si bine definita. Daca ai ochii mai mici si ITI este TeamA ca acest Tip de machiaj va MLI acest lucru, incearca sa nu conturezi toata pleoapa inferioara, ci sa te pierzi in conturul genelor OData ajunsa in dreptul irisului. Acest lucru le va face să pară mai Dese decat sunt. Încercaţi să nu vă opriţi de prea multe ori, pentru că Sitiera riscul ca Linia să pară mai mult un zig-zag. După ce aţi trasat Linia, puteţi să o şi îngroşaţi Atât Cât consideraţi necesar. Deja intrăm PE teritoriul machiajelor dramatice, aşa că e momentul să daţi nişte tuş în intériul pleoapelor inferioare. Creaţi un unghi în colţul Interior al ochilor şi coloraţi-l. apoi umpleţi spaţiul Liber dintre cele Două Linii.

Astfel obţineţi machiajul de pointe „Ochi de pisică“. Următorul pas este realizarea celor Două codițe. Ca un MIC truc pentru începătoare, Dacă vrei să obții cele Două Cozi simetrice, ai nevoie de un șervețel și un creion dermatograf Alb sau CREM. Împăturește șervețelul în Două și așează-l la coada ochiului, astfel încât Linia Genèle de Jos să prolongés spre capătul sprâncenei. Practic, unește Genèle de Jos cu sprânceana cu ajutorul unei Linii trasată cu un creion dermatograf. Astfel, Dacă liniile nu-ți IES simetrice le potï șterge cu ușurință. După ce ai obținut Rezultatul Dorit potï Trece la trasarea codițelor cu tuș. Trasarea cozii este Pasul soins sperie PE toată Lumea.

Cel mai simplu și la modĂ machiaj pentru ochi în 2017 pentru a Lumina privirea, incearca sa trasezi Linia de PE pleoapa inferioara Cat mai subtire si sa o unesti cu codita.Previous Post

Modele de coiffure tresse pour petite fille

Next Post

Modele de lettre de resiliation contrat orange
More Story

Modele de coiffure tresse pour petite fille

j$k423469j$kOh comment vous souhaitez que votre petite fille restera peu pour toujours! Eh bien, ces petits pains tressés...

17. February 2019